Advertenties


2 versterkers aansluiten

Gestart door freek, 10 juli 2008, 22:49:10

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

freek

goeden dag iedereen

zoals je kunt lezen op mijn projecten pagina ben ik bezig met nogal wat audio.

nu is mijn vraag even:
ik heb 2 versterkers en wil ze graag aansluiten. nu heb ik 2 accu kabels getrokken naar achteren 1 voor elke versterker met de benodigde zekeringen. de audio kabels liggen er ook en ook de speaker kabels.
Nu is mijn werkelijke vraag hoe zit het met de remote kabel. ik heb maar 1 uitgang op mijn radio daarvoor maar heb twee versterkers. moet ik de remote splitsen met een verdeler??

hoe zit dat prcies.
en als iemand nog algemene tips heeft over het kabel trekken en dikte noem maar op, GRAAG

alvast bedankt  --
only men of stihl

matthew

Je kunt hem idd splitten,maar als je maar 1 uitgang hebt en je nu toch je geluid aan het optimaliseren bent denk ik dat je er wel een andere radiotje in bij kan doen met meer uitgangen.
Ik zou de tulp kabels en de pluskabels niet bij elkaar leggen(dit gaat storen),Ik zou zorgen dat je een goeie massa hebt.
Speakerkabel dikte is 2,5mm wel meer als genoeg voor de woofer zou ik 4mm nemen.

freek

thanks.

maar heeft elke radio niet maar 1 remote uitgang???
ik heb 3 audio uitgangen dus dat komt wel goed. en alle tulp stekkers liggen aan 1 kant en aan de andere kant liggen de plus kabels. qua dikte heb ik 10mm plus kabels dat is wel genoeg toch
only men of stihl

monteurtje

ik had gewoon een accu bij mij in de reserve wiel bak staan. daar plus min vandaan gepak voor vesterkers nog beter. want dan heb je geen vertraging meer in de lengte van plus kabel is ook zo min pak je zo dicht mogelijk bij de versterker en plus moet naar voor. :S gewoon een laad stroom kabel pakken met relais. en remote kabel kan ook gewoon een dus plus kabeltje zijn met losse schakelaar of iets dergelijks hoeven ook geen twee kabeltjes voor te lopen gewoon aan het eind splitsen en klaar is freek.

succes er mee

mvg corné

Dirk Kuipers

Ik heb ook gewoon 1 remote uitgang en die kun je gewoon splitsen hoor. Werkt prima! ;)

freek

thanks mannen hahah

eens kijken of ik dikke herrie uit dit zooitje krijg ;).

only men of stihl

peterachterop

Accu kabel had je ook 1 van kunnen maken en vlak voor de versterkers splitsen met een splitter waar 2  uitgangen uitkomen.

Gerard Paas

idd, gewoon met een 50mm2 naar achter en dan bij de versterkers opsplitsen naar 2x 20mm2
www.vwauditeamhoogeveen.nl

live starts @ 200+ PK
mijn auto's tot nu toe: Ford escort 1.3 cabrio<>Renault Megane Coupé 1.6<>VW Golf Mk1 1.5c<>VW Golf Mk2 1.6 Tour 10 millionen edition<>VW Golf Mk3 1.8cl<>VW Passat variant 1.8cl<>VW Polo Coupe GT 1.3i

EhPortal 1.39.5 © 2024, WebDev