Advertenties


vaste trekhaak icm PDC op een Megane 4 estate

Gestart door jaza1971, 24 juli 2022, 16:50:31

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

jaza1971

Omdat wij de trekhaak van de auto regelmatig gebruiken wil ik straks op onze Megane 4 een vaste trekhaak ipv afneembare trekhaak laten zetten. Deze Megane is met PDC uitgerust. Werkt PDC ook icm een vaste trekhaak of zorgt dat voor valse meldingen?
Renault Megane 4 Estate 1.3 Limited

Hans 1982

Koop gewoon de originele set van Brink bijvoorbeeld inclusief officiële kabel set. Die heb ik ook en niks geen storing of zo iets. Als ik een aanhanger of fietsen drager achter de auto hang krijg ik ook een melding in het instrumenten paneel dat er iets aangesloten is en dat de dode hoek melding uitgeschakeld is.

mark

Beste is een originele kabel set. Al vaak genoeg storingen gezien de laatste paar weken met die ecs kabelsetjes. Waarom zou je met scotchblokjes overal dingen gaan aftakken, terwijl een origineel kabelsetje misschien een x 2 tientjes duurder is max, en gewoon met verloopstekkers werkt, en dus veeel minder storingsgevoelig is. En scheelt een hoop tijd met inbouwen.

jaza1971

Inmiddels een jonge Megane 4 gekocht waar al een vaste trekhaak onder gemonteerd was. Trekhaak destijds bij de Renaultgarage gemonteerd en origineel Renault. PDC werkt prima.
Renault Megane 4 Estate 1.3 Limited

EhPortal 1.39.5 © 2024, WebDev