Advertenties


Regels FAQ

Gestart door Dirk Kuipers, 24 december 2010, 13:53:00

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Dirk Kuipers

FAQ (meest gestelde vragen).

De regels:

1. Het is niet mogelijk om zelf een FAQ te plaatsen. Ergens is dit jammer, omdat we natuurlijk zoveel mogelijk informatie (en dus FAQ's) op het forum willen hebben. We willen je daarom ook niet tegenhouden een FAQ te maken maar willen er wel controle op blijven houden. We hebben een speciaal forumdeel waar je FAQ's kunt plaatsen die jij hebt gemaakt. Na controle worden ze geplaatst in het juiste FAQ gedeelte! Het maken van FAQ's wordt door iedereen erg op prijs gesteld! Hier kun je jouw FAQ's plaatsen: http://www.meganeclub.nl/fora/index.php?board=76.0

2. De FAQ's zijn er om jullie te helpen. De meganeclub en de maker van de FAQ is echter niet aansprakelijk voor de informatie die hierin staat.

3. Het reageren in de FAQ topics is niet mogelijk. Heb je vragen over een FAQ en/of over een onderwerp, stel deze vraag dan op het forum in de juiste categorie. Of gebruik de zoekfunctie.

4. De maker van de FAQ staat vaak onderaan het topic (geschreven door: ...). Het heeft geen zin een persoonlijk bericht te sturen naar de moderator die vervolgens deze FAQ heeft gecontroleerd en heeft geplaatst. Vragen kun je stellen op het forum.

5. Wil je informatie toevoegen aan een FAQ? Of staat er verkeerde informatie in een FAQ? Ook dit kun je kwijt in het forum waar je nieuwe FAQ's kunt plaatsen zodat een moderator dit kan oppakken en eventueel kan aanpassen. Hier kun je dit melden (maak hiervoor een nieuw topic aan): http://www.meganeclub.nl/fora/index.php?board=76.0

EhPortal 1.39.5 © 2024, WebDev