Advertenties


nosflessen met subs erin??

Gestart door stephan, 6 oktober 2004, 21:21:18

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

stephan

he hallo ik wou effe weten of die flessen met subs erin goed zijn of waar ze verkrijgbaar zijn??heeft iemand ze toevallig??en komt er een mooi geluid uit of is het alleen maar voor de show?? ??? ::)

Goldwheelerke

Kun je op veel verschillende plekken kopen menneke.
Het geluid is niet het allerbeste wat er is. Het is een compensatie tussen sound en vooral show. Maar echt slecht zijn deze ook zeker niet.
Bel mij anders maar eens effekes. Kunnen we gelijk weer eens bij buurten  ;)

Erix

Zonde van je geld...

Een luidspreker is altijd ontworpen uit een aantal compromissen. Een van de zaken die hierbij komen kijken is de EBP. Dit is een berekende waarde die een indicatie geeft voor wat voor behuizing een luidspreker unit het beste tot zijn recht komt. Wanneer het type behuizing gekozen is komt de netto inhoud, afstelling, vorm, bracing, enz. om de hoek kijken. Deze zijn afhankelijk van de eigenschappen van de luidsprekerunit (magneet sterkte, gelijkstroom weerstand van spoel, opgenomen magnetische kracht van spoel, conus gewicht, enz).

Een goedwerkend kistje met een luidsprekerunit is dus niet zomaar iets. Kijk naar zo'n glimmend flesje en oordeel dan eens eerlijk voor jezelf of er ook maar ergens rekening mee is gehouden bij het ontwerpen van die dingetjes. Kan zelf wel een hele waslijst voor je opnoemen als je dat eventueel zou willen al is het wel beetje zonde van de moeite. :P

Positieve waarschijnlijk is wel dat ze blinken... ;D
ZX-Audio · the finest audio products around

peterachterop

Kijk hier eens, ik kwam bij toeval op deze site.
www.topgear.nl

Erix

Hoeveel luchtverplaatsing denk je dat zo'n 8" speakertje zal geven?! Hoe lager de frequentie hoe meer lucht er verplaatst dient te worden om dezelfde geluidsdruk te produceren. Bij de specs staat wel leuk frequentie bereik van 39-1500Hz maar als je beetje realistisch kijkt snap je zelf dat dit niet de f3 waardes zijn, laat staan een SPL bij 2,83 Volt op 1 meter van 102 dB ::)
ZX-Audio · the finest audio products around

YS

ff tussendoor *off topic*
@ erix.....mooi gezegd....... ??? ???
;D

Erix

okeej, speciaal voor YS dan... :P

Opgegeven specificaties zijn NIET EERLIJK  >:(
ZX-Audio · the finest audio products around

EhPortal 1.39.5 © 2024, WebDev