Advertenties


Nieuw: Endurance Package van Unlimited Tuning

Gestart door Unlimited Tuning, 10 februari 2014, 16:23:12

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Unlimited Tuning

Nieuw: Endurance Package van Unlimited Tuning.De moderne dieselmotor moet hedendaags aan zulke strenge milieunormen voldoen dat dit ten koste gaat van de levensduur van uw motor. Het roetfilter is zeker functioneel in de zin van het beperken van roetuitstoot. Echter gaat dit ten koste van het brandstofrendement en tevens is het filter een kostbaar onderdeel als deze vervangen moet worden.
De EGR klep (Exhaust Gas Recirculation valve) is een ander goed voorbeeld. Deze reduceert de uitstoot van NOx stoffen. De EGR klep laat onder deellast een deel van de reeds verbrande gassen opnieuw de motor in. Omdat deze gassen minder zuurstof bevatten is de ontbrandingstemperatuur lager en daardoor de uitstoot van de NOx eveneens lager. En groot nadeel hiervan is dat door het opnieuw recirculeren van de uitlaatgassen het inlaattraject van de dieselmotor sterk vervuilt raakt! Dit kan op den duur voor rare storingen veroorzaken en in sommige gevallen kan bij auto's met een hoge km-stand zelfs een complete kop revisie nodig zijn.


(Dichtgeslibde EGR-klep)

Daarom heeft Unlimited Tuning het Endurance Package op de markt gebracht. Hierbij word de levensduur van uw auto verlengt en mag u minder storingen verwachten bij hogere km-standen. Voor het uitvoeren van het Endurance pakket hebben wij een vaste prijs per voertuig van € 749,- inclusief btw. Bij het Endurance pakket worden de volgende handelingen verricht:
- De EGR klep wordt fysiek afgesloten indien nodig (soms kan deze middels de software volledig dicht worden gezet)
- Het roetfilter wordt fysiek verwijderd (DPF)
- Zowel EGR als DPF worden in de software verwijderd
- Er wordt chiptuning toegepast naar keuze (Normal chiptuning/Eco -tuning).
- Eco-Tuning zorgt voor iets meer koppel in lager toerental en tevens voor een hoger rendement van het brandstofverbruik.
- Normal chiptuning zorgt voor aanzienlijk meer vermogen in elk toerental en bij een rustige tot normale rijstijl ook tot een hoger rendement van het brandstofverbruik.
- Tevens zijn de vermogenstesten hierbij inbegrepen.


Voordelen van forumleden ten opzichte van de "normale consument":
- De keus tussen Eco-Tuning en normal chiptunig. Normal chiptuning heeft een meerwaarde van €100,- ten opzichte van Eco-Tuning
- De vermogenstesten krijgen jullie er gratis bij.
Met vriendelijke groet, With kind regards,

Johan van Essen
Public Relations

Unlimited Tuning
Uraniumweg 47
3812 RJ Amersfoort
The Netherlands

Phone: +31 (0) 33 7549111
E-mail: johan@unlimitedtuning.nl
Internet: www.unlimitedtuning.nl

EhPortal 1.39.5 © 2024, WebDev