Advertenties


Motké Carstyle

Gestart door Rohald, 25 februari 2013, 20:57:46

Vorige topic - Volgende topic

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

RohaldCarstyle.nl is een onderdeel van Motké Carstyle. Sinds 2004 op de markt van tuning- en stylingonderdelen voor diverse merken auto’s. In 2008 zijn de activiteiten van Carpartstuning Holland, bij veel Megane rijders wellicht bekend, overgenomen door Motké Carstyle.

Maar genoeg over de geschiedenis; momenteel is Carstyle.nl de specialist voor design verlichting, LED’s, xenon en diverse bodystylingsdelen.

Voor de Megane forum leden kan een korting worden aangeboden tussen 5 – 15% en bij groepsaankopen wellicht nog wel meer!
Neem voor de juiste korting contact met ons op.

Het is goed te weten dat we vanuit “ de markt” altijd openstaan voor informatie over de wensen van Megane rijders, dus: Is er een merk spoilers, interieurdelen etc dat in Nederland moeilijk te krijgen is, wellicht kunnen wij het hiernaartoe halen.

De adresgegevens:

Motké Carstyle
Wethouder Sangersstraat 42
6191 NA Beek (lb) Nederland
info@carstyle.nl

www.carstyle.nl

2001 Renault Mégane Coupe I Phase II 2.0 16V IDE Privilege
The Taz

1ste Renault Mégane Club Mooiste wielen 2015
2de Renault Mégane Club Mooiste Mégane 2015

Roy (Coup a One)

Via Christian kende ik TuningHouse, en na de nodige informatie heb ik mij units bij Mokté Carstyle besteld (devil units incl. daylichts) en ik moet eerlijk zeggen dat ik correct en goed voort geholpen ben door Mokté Carstyle. Woord bij woord is het optijd afgeleverd, afgezien ik daarvoor dezelfde units besteld en betaald had bij SKG-Carstyling (terwijl ze achteraf al eerder failliet waren) maar tot op heden heb ik nog geen eurocent of units ervoor terug gezien!

Voor de volgende keer bestel ik liever direct bij Mokté Carstyling _o_

EhPortal 1.39.5 © 2024, WebDev